Szakácskönyvek

Szakácskönyvek

Náray Tamás olyat sütött ki hogy nem hiszed el

2025. január 21. - BOOOK Kiadó


Mit ér a lagúnakék tenger, a homokos part és a napfény Tojáshabos cit­romtorta nélkül? Így kezdődik Náray Tamás kalandja a spanyol sütemé­nyek világában. Kitartó keresése elnyeri méltó jutalmát, nemcsak azt a bizonyos tojáshabos citromtortát találja meg, hanem ennek a könyvnek a kedvéért még a r eceptjét is sikerül megszereznie.

 

Náray Tamás első szakácskönyvéből – Utolsó reggeli Párizsban – a fran­cia süteményeket ismerhettük meg, ezúttal pedig a szerző kalauzolásá­val Spanyolország nevezetes tartományait járjuk be a spanyol cukrászat szemszögéből. Megismerjük az ínycsiklandó sütemények nagyszerűsé­gének titkát, ami az egyszerűségükben és könnyedségükben rejlik. A napsütötte mediterrán vidék bőségesen ontja gyümölcseit, amiből vál­tozatos, fantáziadús torták, pohárkrémek, desszertek készülnek, a Mál­nás sajtszuflétól a Narancsos kuglófon és a Sárgadinnyés pitén keresz­tül elérhetünk a Sierra Nevada csúcsaiig.

Ebben a kötetben közel 60 mesés, étvágygerjesztő fotókkal illusztrált tökéletes receptet kapunk, ráadásul a szerző azokra is gondolt, akik nem ehetnek meg mindent…

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacskonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr8218779566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása